Helsehjelp

Hva er viktig for deg? - Klikk for stort bilde

Opplever du sykdom eller skade kan det være nødvendig med helsehjelp fra kommunen. I Norge har du krav på nødvendig helsehjelp der du bor, eller der du for tiden oppholder deg.

Har du behov for akutt helsehjelp ring ambulanse 113 
Har du skadet deg? Ring legevakt 116 117.

Helse- og omsorgstjenester

Her er en oversikt over hvilke helse- og omsorgstjenester vi har. For å motta tjenestene må du fylle vilkår for tjenesten. Det er også forventet at du tar i bruk hjelpemidler som kan være med på å gjøre deg mest mulig selvhjulpen i det daglige.

Hverdagsaktivitet

Aktivitet er viktig, og spesielt er hverdagsaktiviteter viktige. Hverdagsaktiviteter er alle de aktivitetene du gjør i hverdagen, som å stå opp, lage mat, gå ut etter posten eller være med venner. Det er bra for oss å være mest mulig selvstendige og selvhjulpne, og det skal helsetjenestene bistå deg med å bli. Her får du mer informasjon om å søke helsetjenester

 

Er du bekymret?

Er du bekymret for en venn, familiemedlem, nabo eller annen nærstående person? Da kan du sende en bekymringsmelding til helse- og omsorgstjenesten i kommunen. 

Send din bekymring 

Gjelder det et barn, se Helsetjenester for barn og unge. 

Kjernejournal

Helsetjenestene i Horten har nå tatt i bruk kjernejournal. Kjernejournal gir helsepersonell rask tilgang til opplysninger om din helse. Det er spesielt nyttig hvis du blir akutt syk.  

Kjernejournal er en elektronisk tjeneste som inneholder viktige opplysninger om helsen din. Det kan være oversikt over hvilke medisiner du bruker, tidligere sykdommer eller kritisk informasjon. Både du som innbygger og helsepersonell har tilgang til informasjonen i denne tjenesten. Kjernejournal skal bidra til at viktig informasjon om din tilstand deles mellom ulike deler av helsevesenet for å gi deg en best mulig behandling. Helsepersonell har kun tilgang til din informasjon dersom de bistår deg i din behandling.  

Mer informasjon om din kjernejournal og hvordan du kan legge inn eller endre informasjon finner du på helsenorge.no

Ring og gjør en avtale med oss

Vi har dessverre ikke anledning til å gjøre drop-in avtaler. Vi ber derfor om at du ringer og avtaler tid til samtale i forkant på telefon 975 50 356, mellom kl 9-11 og 11.30-14. 

Personvern

Her kan du lese om ditt personvern. Den beskriver hvordan vi behandler dine helseopplysninger og hva som er dine rettigheter. 

Kontakt

Helse- og boligservice
Mob: 97550356

Ring oss og avtal tidspunkt dersom du har behov for en samtale. Vi har dessverre ikke anledning til å ta i mot drop-in avtaler.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager kl. 08.00-15.00,
  onsdager kl. 08.00-14.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284