Galleri Ask

Galleri Ask i Rådhuskvartalet i Åsgårdstrand. - Klikk for stort bilde

I mer enn 25 år har Galleri Ask vært åpent for publikum som ønsker et møte med samtidskunst og samtidskunstnere.

Galleriet holder til i Rådhuskvartalet, midt i det gamle og idylliske Åsgårdstrand der kunstnere i årevis har skapt og levd både arbeidsomt og lidenskapelig. Med dette som utgangspunkt har vi et sterkt ønske om å ta vare på denne arven ved å formidle samtidskunst som reflekterer, stiller spørsmål, overrasker, beveger, inspirerer, ergrer og gleder.

I år har vi presentert et mangfold av ulike kunstneriske uttrykk som tegning, maling, akryl, video, collager, skulptur, foto, tekstil, grafikk og tekst. Vi opplever at besøkende skal ha en meningsfull opplevelse i møte med dette mangfoldet av ulike kunstneriske uttrykk som våre utstillinger representerer. Møtet mellom deg som seer og kunstnere vil bli en opplevelse du forhåpentligvis kan ta med deg videre.

Pilotprosjekt på Galleri Ask.

I år vi Galleri Ask sette i gang med et nytt og spennende pilotprosjekt. Kunstnerparet Morten Nyhus og Lena Søeborg skal bo og arbeide på Galleri Ask i perioden oktober 2019 – mars 2020. De vil tilby arrangementer, og vil i perioden prøve å skape en ny form for kunstnerisk uttrykk. De vil arbeide med performance, publikumsaktivitet og kunstfaglig dialog i et tilbakevendende forløp.

Velkommen til Galleri Ask!

Kontakt

Mette Larsen
Rådgiver kultur og samfunnsutvikling
Mob: 938 26 572

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284