Galleri Ask

Galleri Ask i Rådhuskvartalet i Åsgårdstrand. - Klikk for stort bilde

I 25 år har Galleri Ask vært åpent for publikum som ønsker et møte med samtidskunst og samtidskunstnere.

Galleriet holder til i Rådhuskvartalet, midt i det gamle og idylliske Åsgårdstrand der kunstnere i årevis har skapt og levd både arbeidsomt og lidenskapelig. Med dette som utgangspunkt har vi et sterkt ønske om å ta vare på denne arven ved å formidle samtidskunst som reflekterer, stiller spørsmål, overrasker, beveger, inspirerer, ergrer og gleder.

I år har vi presentert et mangfold av ulike kunstneriske uttrykk som tegning, maling, akryl, video, collager, skulptur, foto, tekstil, grafikk og tekst. Vi opplever at besøkende skal ha en meningsfull opplevelse i møte med dette mangfoldet av ulike kunstneriske uttrykk som våre utstillinger representerer. Møtet mellom deg som seer og kunstnere vil bli en opplevelse du forhåpentligvis kan ta med deg videre.

Pilotprosjekt på Galleri Ask.

I år vi Galleri Ask sette i gang med et nytt og spennende pilotprosjekt. Kunstnerparet Morten Nyhus og Lena Søeborg skal bo og arbeide på Galleri Ask i perioden oktober 2019 – mars 2020

De vil tilby månedlige arrangementer. I perioden vil de prøves å skape en ny form for kunstnerisk uttrykk. De vil arbeide med performance, publikumsaktivitet og kunstfaglig dialog i et tilbakevendende forløp. De ønsker også å skape meget personlige foredrag på galleriet, og vil forsøke å lage en ramme der mange får lyst til å være deltagende.

Det meste skal kunne fungere for både voksne og barn.

Velkommen til Galleri Ask! Følg oss på Facebook.

www.galleriask.no

Kontakt

Isabelle Laurent
Daglig leder Galleri Ask og kulturell spaserstokk
Mob: 924 14 677

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284