Publisert 06.04.2020

Legevakten er åpen i påsken, men pass på at du sikrer deg resepter fra fastlegen din før onsdag klokken 12.00. NB! Luftveislegevakten er adskilt fra den andre legevakten.

Publisert 06.04.2020

Her finner du en oversikt over antall med påvist smitte av korona, antalle testede og andre relevante nøkkeltall som forteller hvordan korona-situasjonen påvirker Hortenssamfunnet. Tallene oppdateres daglig.

Publisert 02.04.2020

Helsedirektoratet har nedlagt forbud mot å gjennomføre arrangementer for å hindre smittespredning av korona. Horten kommune har ikke myndighet til å gi dispensasjoner fra et forbud som er fattet av overordnede myndigheter.

Publisert 01.04.2020

Alle avtalte vielser frem til 30. april er utsatt.

Publisert 01.04.2020
Fotball på gresset

Horten kommune har valgt å åpne idrettsanlegg utendørs for trening med forutsetning om å unngå fysisk kontakt og at alle følger smittevernreglene. Vi ber alle respektere de generelle rådene fra myndighetene om å unngå nærkontakt og holde avstand til hverandre. Vær fysisk aktiv – og hold avstand til hverandre.

Publisert 30.03.2020

Det er mange som lurer på hva anbefalingene og vedtakene fra nasjonale myndigheter betyr i praksis. Vi har forsøkt å oppsummere det viktigste du bør vite.

Publisert 28.03.2020

Helsedirektoratet har nedlagt forbud mot å gjennomføre arrangementer. Formålet er å hindre smittespredning av korona i størst mulig grad. Vi får allikevel mange henvendelser om dispensasjoner, blant annet fra aktører som ønsker å arrangere drive-in arrangementer og andre ting. Horten kommune har ikke myndighet til å gi dispensasjoner fra et forbud som er fattet av overordnede myndigheter.

Publisert 27.03.2020

Horten kommune har bestemt at våre campingplasser, bobilparkeringen, gjestehavnene, utleie av gjesteplasser og tretopphyttene skal stenges inntil videre for å hindre smittespredning av korona. Tiltaket kan forlenges.

Publisert 27.03.2020

Vi gleder oss over at pårørende og beboere ved våre sykehjem nå kan snakke sammen og holde kontakt via videosamtale.

Publisert 26.03.2020

Vår lange tradisjon med godt samarbeid mellom næringslivet og Horten kommune er en stor styrke i disse dager. Korona-krisen viser oss hvor viktig det er å stå sammen – og samarbeide på tvers.