#hortenlove

Hortenskanalen med #Hortenlove-logo - Klikk for stort bilde

Våren 2017 ble Hortenlove-foreningen stiftet. Hortenlove-foreningen er et samarbeid mellom Horten Næringsforum og Horten kommune. Vi skal sammen fremme  bygge stolthet blant innbyggerne våre, øke befolkningsveksten og interessen for Horten som besøkssted og ikke minst bosted. Sjekk ut portalen hortenlove. Her finner du både hortenlove-stories og kalender for alt som skjer i Horten kommune.

#Hortenlove - filmen vår

Sommeren 2015 lanserte vi vår egen promofilm for å øke stoltheten blant innbyggerne våre. Filmen viser at vi er best i verden på visse områder innenfor teknologi. Vi ble i 2014 er kåret til en av Norges mest kreative kommuner.  Horten har et innovativt og nyskapende næringsliv, nydelige naturområder, dugnadsånd, et fantastisk kulturliv og mye mer. 

Vi håper du blir stolt av Horten når du ser #hortenlove, har lyst til å flytte hit om du ikke allerede er innbygger her. Vi ønsker alle velkommen til å komme på besøk - og vi håper at flere vil slå seg ned her og bli en del av dette unike lokalsamfunnet som vi som bor her er veldig glad i.

Tv-produksjonsselskapet Hocus Focus og Lighthouse Kreativt byrå har i samarbeid produsert reklamefilmen #Hortenlove. Filmen skal tjene flere formål, men først og fremst er den tenkt som et fremsnakkingsverktøy for Hortens innbyggere og bedrifter. Med seg som bidragsytere i filmen har de hatt Nicolai Cleve Broch som har stemmen i filmen(voice over), tekstforfatter Petter Bryde og toppfotograf Simon Hawken.

Press for English Version.

Rettigheter og åndsverksloven

Bruken av filmen og logoen #Hortenlove er beskyttet i henhold til åndsverkslovens bestemmelser med følgende presiseringer;

1. Instagram, Facebook og andre sosiale medier: Innbyggerne og andre oppfordres til å benytte #hortenlove i forbindelse med positive bilder fra og om Horten. #-tagen er ikke omfattet av opphavsretten, den kan fritt benyttes av alle iht. regler / retningslinjer gitt av Facebook og Instagram, eller eventuelt andre sosiale medier.

2. Film. Alle som ønsker det kan linke til filmen, eller laste den ned for å gjøre visninger, for eksempel sammenheng med næringsliv, kommunepresentasjoner, skoler, private fremvisninger, osv. Det er ikke tillatt å gjøre endringer eller redigere i filmen, som for eksempel klipp, lyd, bildesammensetning, osv. Det er heller ikke tillatt å ta skjermbilder fra filmen til bruk i kommersiell sammenheng, uten etter samtykke fra opphavsmann (Hocus Focus AS).

3. Logoen. Hortenlove-foreningen forvalter rettighetene til logoen og bruken av denne. Det er opp til kommunen å bestemme hvem som kan benytte logoen og hvordan logoen kan benyttes. (Filmprodusent Hocus Focus AS og Formgiver Lighthouse Kreativt byrå har rett til å benytte logoen i egen markedsføring).

Det er ikke tillatt å benytte logoen på artikler som skal selges, uten etter samtykke fra Hortenlove-foreningen. 

Det er uten unntak ikke tillatt å foreta endring i logoens utforming, for eksempel med tanke på oppstilling eller endring av farger, uten etter samtykke fra formgiver/ opphavsmann (Lighthouse Kreativt byrå).

Det er heller ikke lov å etterligne / plagiere utformingen, iht. åndsverksloven.

Ved enhver tvil om bruken av film eller logo skal Hortenlove-foreningen kontaktes på forhånd.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284