Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom har fått nye lokaler på Ørn-huset ved Horten VGS.

Sommertilbud ved Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom på Ørnhuset har vanlig åpningstid til og med uke 27 (tirsdag 5.juli), deretter følgende tilbud:

Uke 28: Ordinært tilbud på Ørnhuset stengt. Henvendelse ekspedisjon Helsestasjon Rådhuset ved hastesaker ang prevensjon eller testing, kontaktperson Kristin Forsberg

Uke 29: Ordinært tilbud på Ørnhuset stengt. Henvendelse ekspedisjon Helsestasjon Rådhuset ved hastesaker ang prevensjon eller testing, kontaktperson Hilde Haug

Uke 30: Helt stengt

Uke 31: Ordinært tilbud på Ørnhuset stengt. Henvendelse ekspedisjon Helsestasjon Rådhuset ved hastesaker ang prevensjon eller testing, kontaktperson Vivian Tafjord

Ved spørsmål om avtale uke 28. – 29. eller 31. – ta direkte kontakt med ekspedisjon Helsestasjon, tlf 33085701 mellom 08.30-14.00. Vi har ikke drop in tilbud disse ukene.

Uke 32: Vanlig åpningstid på Ørnhuset

Åpningstiden er fra klokken 14.30-16.30 hver tirsdag. Du trenger ikke bestille time på forhånd.

Det vil bli utvida tilbud i mai/juni, følg med på Instagram for oppdatert informasjon. 

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom 13-20 år. Her kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innen psykisk helse og andre helsespørsmål. Helsestasjon for ungdom er for både gutter og jenter, og de som jobber der er vant til å prate om det meste. De har god kunnskap om seksuell helse, prevensjon og kjønnssykdommer, og om å prate om ting som kan være vanskelig og utfordrende i livet.

Vi tilbyr å legge inn p-stav og spiral ved Helsestasjon for ungdom. Du kan også få avtale tid for å fjerne p-stav dersom du ønsker det. Alle tjenester er gratis. 

Du kan teste deg ved: 

 • risiko for kjønnssykdom
 • mulighet for graviditet

 Du trenger ikke bestille time på forhånd.

Studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Bakkenteigen, og ungdom over 20 år uten fastlege i Horten kan kontakte Horten legevakt (telefon 33 03 18 90), fortrinnsvis mellom klokken 08.00-14.00. Her vil du bli henvist til aktuelt legesenter som har dagvakt for time. Legevakten er ellers åpen for akutte henvendelser 24 timer i døgnet.

Er du bekymret for en venn?

Har du bekymringer eller vanskelige følelser er det viktig at du søker hjelp. Her har vi samlet noen av hjelpetjenesten som har åpent i helger og ved høytider:

Alarmtelefonen for barn og unge 116 111. Alarmtelefonen er en gratis telefon for barn og unge som er utsatt for vold, overgrep og omsorgssvikt. Alarmtelefonen er døgnåpen hele året og besvarer også henvendelser på chat, e-post og sms. Se 116111.no.

Ung.no sin er en spørretjenesten hvor du kan spørre om alt som handler om bekymringer og vanskelige tema. Les mer om det tilbudet på ung.no 

 • Kors på Halsen sin chat og telefon er åpen. Her kan du prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. De hører på det du har å si og hjelper deg om du vil.
 • BaRsnakk har åpent. Den er driftet av organisasjonen Barn av rusmisbrukere.
 • Snakkompsyken.no har åpent noen dager ved høytid.

Postadresse: Horten kommune, Helsetjenesten for barn og unge, Postboks 10, 3191 Horten

Kontakt

Trude Tomasgård
Teamleder Skolehelsetjenesten
Tlf: 91176865

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284