Til deg som er arbeidsgiver i Horten,

Logo for min første sommerjobb - Klikk for stort bilde

Sommeren 2024 vil vi tilby ungdom i Horten kommune sommerjobb – og til det trenger vi arbeidsgivere! Vil du være med å gi elever fra 9. og 10.klasse mulighet for 2 ukers sommerjobb i din bedrift?

Du tilbyr en eller flere ungdommer to uker sommerjobb i uke 26 og 27. Ungdommene skal jobbe inntil 25 timer per uke og maks 50 timer totalt per ungdom. Arbeidstiden bestemmer du selv, men det bør henge sammen med arbeidsoppgavene bedriften tilbyr.

Kontrakten skrives mellom arbeidsgiver og den enkelte ungdom. Arbeidskontrakten er utarbeidet av prosjektleder for #minførstesommerjobb i Horten kommune. Arbeidsgiver utbetaler lønn etter gjeldende tariff og får deretter refundert timelønnen gjennom prosjektmidler. Både arbeidsgiver og ungdommen vil ha tilgjengelig oppfølging i perioden.

Ved å ta imot ungdom vil du bidra til en opplevelse av å høre til. Du vil kunne gi verdifull innsikt i arbeidslivet og en meningsfull aktivitet i sommer. Det beste av alt er at du er med på å forebygge utenforskap for ungdom som kanskje opplever skole som utfordrende, eller som lever i en familie som ikke har mulighet til å reise på ferie eller gi lommepenger. 

I forkant av oppstart har vi en samling for ungdommene for å forberede de til det som for mange er et første møte med arbeidslivet. Her er arbeidsgiverne også velkommen til å bli med og la seg inspirere sammen med fremtidens medarbeidere.

 

Er du interessert?  Gå til dette Forms-skjemaet eller skann QR-koden under:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=xB7KXmRae0CXeJ-RR7eik6WqmdMn1MpNuRCS0Y2lZdFUN1YxTE85SjY5VEJJSkFIRDhQUEo4S0Y5Si4u&origin=QRCode - Klikk for stort bildehttps://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=xB7KXmRae0CXeJ-&origin=QRCode

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager kl. 08.00-15.00,
  onsdager kl. 08.00-14.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284