Fritids- og kulturtilbud for barn og unge

Horten kommunes tilbud til barn og unge er primært for målgruppen 13-18 år. Det finnes også mange lag og foreninger med fritidsaktiviteter for barn og unge

 

Korona: Hvordan påvirker dette våre tilbud?

De fleste av fritidsaktivitetene for ungdom er åpne igjen, men det er enkelte av tilbudene som er underlagt restriksjoner. På fritidsklubbene og UNG37 er det bare plass til 20 ungdom per kveld. Det er viktig at de som har symptomer ikke møter opp på noen av tilbudene. Vi har renholdsrutiner og smittevernrutiner tilpasset de ulike tilbudene.

UNG 37

UNG37 er en del av ungdomstilbudet på Kulturhuset 37. Her kan man spille biljard, bordtennis, shuffle, fussball, eller bare henge med venner. Under koronapandemien er tilbudet åpent fra mandag til torsdag 1700 - 2100 og vi kan maksimalt ha 20 gjester om gangen. Vi tar i utgangspunktet bare imot forhåndspåmeldte. Tilbudet gjelder for ungdommer fra 8. klasse. 

Mer informasjon om hva som skjer legges ut på vår Facebook-side

 

Skoppum fritidsklubb

NB: Tilbudet har antallsbegrensning (maks 20 personer). 

Skoppum fritidsklubb holder til ved arbeidskirken på Skoppum og er et åpent tilbud for ungdom fra 13 år (8. klasse). Vi setter opp program kvartalsvis og har aktiviteter som biljard, bordtennis, airhockey, fotballspill, brettspill, diverse musikk og fotoutstyr, turneringer og quiz, kinoturer med mer. Vi har også en liten kiosk. Klubben er åpen mandag og torsdag kl. 17.30 - 20.30. Adresse er Pauliveien 14. Kontaktperson er Kenneth Aasheim, tlf. 975 50 114. Informasjon om hva som skjer på klubben legges ut på vår facebookside:  Skoppum fritidsklubb

Åsgårdstrand Fritidsklubb

NB: Tilbudet har antallsbegrensning (maks 20 personer). 

Klubben er lokalisert i Åsgårdstrand Idrettsforenings klubblokaler. Klubben er åpen hver tirsdag fra kl. 17-21. Adresse er Toldergata 23, 3179 HORTEN. Kontaktperson er Iga Swiercsynska, tlf. 416 35 655.

Følg vår Facebook-side for mer informasjon om hva som skjer 

 

SPILLROMMET 37

NB: Tilbudet har antalls begrensning på inntil personer 5. Følg med på vår facebookside: Spillrommet 37

MUSIKKBINGER

NB: Tilbudet er midlertidig stengt på grunn av flytting av musikkbinger til kulturkvartalet.

Enhet Kulturhuset 37 har 8 musikkbinger til bruk for deg mellom 13 og 25 år. Disse ligger rett ved siden av Kulturhuset midt i hjertet av Horten. Trenger du et øvingsrom/øvingstid for deg eller bandet ditt, så ta kontakt med Kenneth Aasheim på tlf 975 501 14.

BROMSJORDET SKATEPARK

Skateparken på Bromsjordet er en av Skandinavias største skateparker i trevirke og ligger idyllisk til ved kanalen i Horten. Skateparken har åpen drift, det vil si at du kan komme når som helst og skate. Ved vinterstid finnes et lite tilbud innendørs. Parken er også åpen for sparkesykler etter oppgitte tider. Vi har fortløpende utlån av skateboard og det arrangeres skateskole tirsdager og torsdager fra 15:00 - 19:30. Kontaktperson er Kristian Moen, tlf. 932 91 979.

ÅPEN SCENE

Åpen Scene er et tilbud til ungdom som ønsker å vise seg fram på en scene. Åpen Scene arrangeres fire ganger i året og markedsføres i forkant på skoler, mail og sosiale medier. Det er gratis å delta og gratis inngang.

 

UNGDOMMENS KULTURMØNSTRING

Ung Kultur Møtes (UKM), er Norges største kulturmønstring for barn og ungdom. Dette er nå slått sammen med Trettisjufestivalen. Trettisjufestivalen arrangeres på vårparten og er en festival for og med ungdom. Link til facebookside: Trettisjufestivalen                                  

 

FERIEKLUBBEN

Ferieklubben er et tilbud i skoleferien før fellesferien. Her kan alle fra 7-13 år delta i en, to eller tre uker. Typiske aktiviteter er strandturer, båtturer, krabbefisking, tur til Kongsberg eller nærliggende museer, vannkrig, tegning, Stjerne I Sikte osv. Det kommer egen invitasjon ut til alle elever i alle Hortensskoler, og det legges også ut på internett/facebook.

 

 

 

Kontakt

Raymond Johnsen
Enhetsleder
Mob: 975 50 360

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284