Fritids- og kulturtilbud for barn og unge

Klikk for stort bildeHorten kommunes tilbud til barn og unge er primært for målgruppen 13-18 år. Det finnes også mange lag og foreninger med fritidsaktiviteter for barn og unge

Skoppum fritidsklubb

Skoppum fritidsklubb holder til ved arbeidskirken på Skoppum og er et åpent tilbud for ungdom fra 13 år (8. klasse). Vi setter opp program kvartalsvis og har aktiviteter som biljard, bordtennis, airhockey, fotballspill, brettspill, diverse musikk og fotoutstyr, turneringer og quiz, kinoturer med mer. Vi har også en liten kiosk. Klubben er åpen mandag og torsdag kl. 17.30 - 20.30. Adresse er Pauliveien 14. Kontaktperson er Kenneth Aasheim, tlf. 975 50 114.

Ungdommens kulturmønstring

Ung Kultur Møtes (UKM), er Norges største kulturmønstring for barn og ungdom. Dette er nå slått sammen med Trettisjufestivalen.                                  

Skateklubb

Skateklubben på Bromsjordet er en av Skandinavias største skateparker i trevirke og ligger idyllisk til ved kanalen i Horten. Skateparken har åpen drift, det vil si at du kan komme når som helst og skate. Ved vinterstid finnes et lite tilbud innendørs. Parken er også åpen for sparkesykler etter oppgitte tider. Kontaktperson er Andreas Kaardahl, tlf. 451 81 024.

Musikkbinger

Enhet Kulturhuset 37 har 8 musikkbinger til bruk for deg mellom 13 og 25 år. Disse ligger rett ved siden av Kulturhuset midt i hjertet av Horten. Trenger du et øvingsrom/øvingstid for deg eller bandet ditt, så ta kontakt så ser vi hva vi klarer å gjøre.

Ferieklubben

Ferieklubben er et tilbud i skoleferien før fellesferien. Her kan alle fra 7-13 år delta i en, to eller tre uker. Ferieklubben har egen leder og egne ansatte som passer på alle barna. Typiske aktiviteter er strandturer, båtturer, krabbefisking, tur til Kongsberg eller nærliggende museer, vannkrig, tegning, Stjerne I Sikte osv. Det kommer egen invitasjon ut til alle elever i alle Hortensskoler, og det legges også ut på internett.

Åpen scene.

Åpen Scene ble startet på Kulturhuset 37 i 2011. Dette er et tilbud til ungdom som ønsker å vise seg fram på en scene. Åpen Scene arrangeres fire ganger i året og markedsføres i forkant på skoler, mail og sosiale medier. Det er gratis å delta og gratis inngang.

Barne- og ungdomsrådet

Barne- og Ungdomsrådet (BUR) er et politisk organ som gir råd til politikerne i saker som angår målgruppen. BUR har møter i forkant av alle politiske møtesykluser, og deres vedtak kommer inn i sakspapirene. BUR-representanter har talerett i forkant av hovedutvalgsmøter og kommunestyremøter. Avdeling for Barn og Unge gjør også saksbehandling på Barne- og ungdomsområdet. Barne- og Ungdomsrådet har møter i kommunestyresalen, kontaktperson er Mette Larsen, tlf. 938 26 572.

Ung 37

Hver ukedag fra 14-21 er det ungdommens tid på Kulturhuset 37. Vi tilbyr Playstation, TV, biljard, shuffle, fotballspill, egen stue, enkel matservering, musikkstudio, musikkinstrumenter, dansesal og cafe. Her kan du komme med forslag til aktiviteter hele tiden.

Åsgårdstrand fritidsklubb

Åsgårdstrand fritidsklubb er en nystartet klubb i Åsgårdstrand. Klubben er lokalisert i Åsgårdstrand Idrettsforenings klubblokaler. Klubben er åpen hver tirsdag fra kl. 17-21. Adresse er Toldergata 23, 3179 HORTEN. Kontaktperson er Iga Swiercsynska, tlf. 416 35 655.

Alle tilbud er gratis utenom Ferieklubben. Invitasjon og informasjon sendes ut til skolene i god tid før påmeldingsfrist, og blir også lagt ut på våre hjemmesider.

Spillrommet 37

Spillrommet er et nyåpnet tilbud på 37 i samarbeid med Litteraturhusbiblioteket. Dette er åpent mandag-onsdag fra 15-18 (til og med 7. klasse) og fra 18-21 (de eldre).

Kontakt

Raymond Johnsen
Enhetsleder
Mob: 975 50 360

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284