Horten aktivitetssenter

Horten aktivitetssenter - Klikk for stort bildeHorten aktivitetssenter Kristin M. Løkeberg

Horten aktivitetssenter - Ditt andre hjem - en åpen møteplass for folk i alle aldre.

Aktivitetssenteret er et værested for de som ønsker å utvide nettverket sitt, for de som ønsker å fylle hverdagen med aktivt innhold, og for de som bare ønsker et trivelig sted å nyte en god lunsj, middag eller en kaffekopp. 


Hvor og når?

Du finner oss i Vestre Braarudgate 1. Vi har åpent mandag - torsdag kl. 10.00-16.00 og fredag kl. 10.00-15.00. 

Hva skjer hos oss?

På Horten aktivitetssenter møter du folk i alle aldre. Vi ønsker å være en møteplass på tvers av generasjoner. Kafeen vår er åpen for alle og har svært hyggelige priser.

For de som har lyst, tilbyr vi helsefremmende kurs og aktiviteter, trening og informasjon. Aktivitetssenteret er et knutepunkt for aktivitet og glede, kreativitet og hverdagsmestring.      

Vi håper å se deg på senteret. Stikk innom på en kaffe eller bli med på aktivitetene våre. Om du kontakter oss  på forhånd, setter vi av tid til omvisning og informasjon om aktiviteter.   

Hvor kan du følge oss? 

Vi ønsker å ha et variert og attraktivt tilbud på Horten Aktivitetssenter. Vil du vite hva som skjer? Du har flere muligheter til å følge med og få siste nytt om vårt program og planer framover.  

På aktivitetssenteret vil vi til enhver tid ha oppslag om ukas program og hva som skjer hos oss den nærmeste tiden. Se våre plakater og flyers, ta en kikk på oppslagstavla, eller spør noen av de ansatte eller de som sitter i resepsjonen. Flere av våre arrangement blir også omtalt i spalten "Hva skjer" i lokalavisa Gjengangeren.  

Vi er selvfølgelig på Facebook! Her legger vi fortløpende ut program og siste nytt, så følg oss gjerne der.  Omtrent en gang i måneden vil vi sende ut nyhetsbrev pr. e-post til de som er interessert i å motta dette. Meld deg på ved å sende oss en epost, aktivitetssenter@horten.kommune.no. 

Kontakt

Horten Aktivitetssenter
Besøksadresse: Vestre Braarudgate 1
Tlf: 97550298

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager kl. 08.00-15.00,
  onsdager kl. 08.00-14.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284