Publisert 07.05.2020

Vi har markert frigjørings- og veterandagen på en tydelig og verdig måte i Horten og her kan du se film fra dagens markering.

Publisert 30.04.2020
Stillehavsøsters på en strand i Horten

1. mai går startskuddet for Østersdugnaden i Vestfold og Telemark 2020. Folkedugnaden for å redusere utbredelsen av stillehavsøsters er nå utvidet til alle kystkommuner i det nye fylket.

Publisert 28.04.2020

Det er vår, og vi har allerede hatt en lang periode med sol og varme. Fra denne uken benytter  1. - 4. klassingene igjen skoleveien etter uker med korona-hjemmeskole og vi må alle være ekstra oppmerksomme.

Publisert 27.04.2020

Vi åpner for viglser igjen fra 1. mai med restriksjoner.

Publisert 24.04.2020

Kjære alle foresatte i Horten kommune!, vi er mange som jobber med og for ungdom i Horten kommune. Noen av oss er med i en gruppe som vi kaller U18. Gruppa består av helsesykepleiere, sosiallærere, rektorer, SLT- koordinator, leder for elevtjenesten på Horten videregående skole, barnevernet, Kulturhuset 37 og rådgiver i skoleadministrasjonen. Hensikten med gruppa er å samarbeide på tvers av fagmiljøer for å sikre ungdommens oppvekstsvilkår i Horten Kommune.

Publisert 22.04.2020

Vi gleder oss til å se elevene ved 1.-4. trinn igjen på mandag 27. april etter at regjeringen besluttet å gjenåpne skolene for disse klassetrinnene. Gjenåpningen skal skje gradvis og kontrollert og med nødvendige smitteverntiltak på plass.

Publisert 22.04.2020

Kjære innbyggere, så langt har vi - både nasjonalt og lokalt - lykkes veldig godt i arbeidet med å begrense smitten. I Horten har vi hatt få smittede og helsevesenet har vært i stand til å håndtere alle som har vært syke på en god måte. Grunnen til at vi har lykkes er trolig at vi har innført strenge restriksjoner og at folk har vært veldig flinke til å følge alle råd og pålegg.

Publisert 22.04.2020

Vi har vunnet en viktig omgang, men kampen mot Covid-19 fortsetter. Tiden som ligger foran oss vil kreve mye av oss alle. Vi skal omstille oss fra en kortvarig kraftanstrengelse til en langvarig utholdenhetsprøve. Kommuneoverlege Niels Kirkhus oppsummerer situasjonen per nå.

Publisert 21.04.2020

Kommuneoverlege, Niels Kirkhus,  inviterer representanter i for serveringssteder og utesteder til Teams-møte  23.april kl. 14-15.  representanter fra i Horten til et Teams møte med kommuneoverlege Niels Kirkhus. Målsettingen er å gi viktig  informasjon om koronasituasjonen  til bransjen og gi mulighet for å få svar på spørsmål vedrørende egen virksomhet.

Publisert 21.04.2020

Helsestasjonen på Rådhuset har åpnet igjen med smitteverntiltak. Vi ønsker velkommen tilbake og ber om at restriksjonene blir fulgt. Vis hensyn med å holde avstand og følg generelle hygieneråd.