Utendørs idrettsanlegg

Utendørsanlegg for idrett. - Klikk for stort bilde

Horten har et stort mangfold av utendørs idrettsanlegg. Park og idrett har ansvar for drift og vedlikehold av alle kommunale idrettsanlegg i Horten.  

Horten kommune eier, planlegger, bygger og drifter de fleste idrettsanlegg i Horten. Park og idrett har driftsavtaler med fire idrettslag som har påtatt seg drift og vedlikehold av idrettsparkene. Dette er: Borre idrettspark (Borre idrettsforening), Skoppum idrettsanlegg (Skoppum idrettslag), Åsgårdstrand idrettsanlegg (Åsgårdstrand idrettsforening) og Nykirke idrettsanlegg (Nykirke idrettsforening). Kommunen yter driftstilskudd til disse fire klubbene. Øvrige anlegg driftes av park og idretts egne ansatte.

Horten kommune har fem 11'er kunstgressbaner, åtte 11'er naturgressbaner, ett friidrettsanlegg og diverse mindre anlegg for fotball, basketball, sandvolleyball etc. I tillegg har vi diverse idrettsbygg med garderober, garasjer og lager. Totalt er det over 160 idretts-, frilufts- og nærmiljøanlegg i Horten kommune. En sammenfattet oversikt over disse finner du i Anleggsoversikten.

Det finnes tre lysløyper i Horten; i Hortensmarka, på Nykirke og på Skoppum. Park og idrett har inngått driftsavtaler med skigruppene om vedlikehold av traseene og løypekjøring. Kommunen yter driftstilskudd til Horten skiklubb, Nykirke idrettsforening og Skoppum idrettslag. Horten kommune har vedtatt betalingssatser (PDF, 278 kB) for idrettsanlegg.

Kontakt

Tommy Ilebakke
Driftsleder grøntanlegg
Tlf: 920 45 079

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284