Vi bryr oss i Horten

mars2015 075.JPG - Klikk for stort bilde

Hva gjør du hvis du er urolig for et barn? Her får du veiledning til å komme i kontakt med riktig instans når du er urolig for et ufødt barn, et barn eller en ungdom. Veilederen inneholder  sentral informasjon om lover, regler og hvordan du kan ta opp det som gjør deg urolig.

"Vi bryr oss i Horten" er vår visjon for hvordan vi tar vare på hverandre i Horten kommune. Vi har et mål om at vi alle sier i fra når vi ser at noen ikke har det bra - og at vi bryr oss litt ekstra for å inkludere de som faller utenfor. Vi har laget en veileder for deg for deg som ikke helt vet hvordan du skal gå frem for å varsle om dårlige oppvekstvilkår for barn og ungdom.

Se vår nye "Vi bryr oss i Horten"-film. Bli med å bry deg du også!

"Vi bryr oss i Horten"

Først er det viktig at du tenker igjennom hva er du urolig for:

Vi bryr oss i Horten - Klikk for stort bilde

Er du bekymret for vold, overgrep, bortføring, omskjæring eller andre farlige situasjoner?

Ta kontakt med:

• Barneverntjenesten tlf 33 08 55 75 (mellom 8-15)
  • Barnevernvakt tlf 33 31 02 03 (etter kl 17.)
  • Politi tlf 02800

Fant du det du lette etter?