Helsetjenesten for barn og unge

Helsetjenesten for barn og unge - Klikk for stort bilde

Tilbyr tjenester til gravide, barn, unge og deres familier 0 -18 år.

Helsetjenesten skal overvåke barns helsemessige tilstand i kommunen og iverksette tiltak både for å forebygge og avhjelpe.

Helsetjenesten har fokus på å fange opp barn og unge tidlig og gi de riktig hjelp.

Helsetjenesten har derfor en viktig rolle i kommunens arbeid med HOPP og tilbyr både kostholdsveiledning og tips til fysisk aktivitet for gravide og barn i alle aldre.

Overvekt og fedme er en uttalt folkehelseutfordring og Helsetjenesten er en viktig premissleverandør i kommunens  forebyggende arbeid.

Gode vaner dannes tidlig i livet og det er viktig å gi alle barn samme mulighet for god helse, uavhengig av sosioøkonomiske forhold.

Helsestasjonen og skolehelsetjenesten møter alle barn og deres foreldre og kan gi de nødvendige verktøy til å gjøre gode valg for egen helse.

Sist endret 13.09.2016 10:09
Fant du det du lette etter?