Utvikling av Campus Vestfold

Oversiktsbilde over Campus Vestfold. - Klikk for stort bilde Campus Vestfold er lokalisert mellom Horten og Tønsberg like ved Borre. Det består av høgskolen i Sørøst-Norge (Vestfolds campus). I tillegg er det en forskningspark og arealer avsatt   næringsutvikling ved Campusområdet mot Borre.

Horten kommune er nå i ferd med å starte opp igjen et planarbeid for videre utvikling av Campus Vestfold og tettstedet Borre. Dette skjer i samarbeid med Høgskolen i Sørøst-Norge og Vestfold fylkeskommune.

Horten kommune har deltatt  i et samarbeidsprosjekt med Høgskolen i Vestfold, Statsbygg og Vestfold fylkeskommune.  Det ble laget en utviklingsplan for Campus Vestfold 2040. Det var også meningen å utarbeide en områdeplan for området. Planarbeidet ble stoppet i 2013 fordi det var nødvendig å vente på avklaring av ny jernbanestasjon.

Ved behandlingen av planstrategi for 2016 - 2020 vedtok kommunestyret å starte opp igjen dette planarbeidet. Det har vært et møte med høgskolen, Vestfold fylkeskommune og grunneiere ved campus om det nye planarbeidet.
 

I desember 2015 inngått en ny samarbeidsavtale om HBV (nå HSØ) og Studentsamskipnaden, der videreutvikling av Campus Vestfold står sentralt.

 

 

Fant du det du lette etter?

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284