Mottaksteam

Mottaksteam tar imot nye henvendelser, og kan gi tilbud om støtte og hjelp ved lettere psykiske helseplager. Vi kan veilede deg videre dersom vi selv ikke har det tilbudet som passer best for deg. I Mottaksteam kan du få tilbud om samtaler over en kortere periode, eller du kan delta i et av våre kurs eller gruppetilbud. Vi har fokus på forebygging, tidlig innsats og motivasjon for endringer i eget liv. 

Er du under 25 år, kan du få tilbud om oppfølging over lengre tid. Er du voksen over 25 år, og trenger langvarig oppfølging hjelper vi deg med å finne riktig tilbud.

Vi tilbyr individuelle samtaler, grupper og kurs.

Individuelle samtaler kan du få ved lette til moderate psykiske helseplager, stress og krevende endringer i livet, eller hvis du er bekymret for eget eller andre nærpersoners forbruk av alkohol eller medikamenter. Du som står i en krevende situasjon som pårørende kan også få samtaler hos oss. Vi kan henvise til rusbehandling.

Våre tilbud er gratis, og hensikten er å komme raskt til, slik at helseplagene ikke skal bli verre. Ved behov for langvarig oppfølging kan du søke om vedtak gjennom Helseservice. Ved behov for mer omfattende eller spesialisert behandling over tid kreves det henvisning til spesialisthelsetjenesten.

For informasjon om kurs og gruppetilbud, les mer her.

Målgruppen til Ungdomskontakten er personer fra 13 - 25 år. For mer info se siden til Ungdomskontakten.

Besøksadresse: Apotekergata 10, underetasje Bibliotek. Henvendelses telefon: 409 11 808.

Fant du det du lette etter?

Kontakt

Birgit Walaas
Leder Mottaksteam
Mob: 975 50 257

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284