Friskliv

trening - Klikk for stort bilde

Ønsker du å gjøre endringer knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og tobakk, men synes det er vanskelig å komme i gang?

Da kan Frisklivssentralen være stedet for deg.                         

Horten kommunes Frisklivssentral - bli med på Frisklivsgruppe!

Frisklivsgruppe

Frisklivsgruppe er et helsetilbud for personer bosatt i Horten kommune mellom 18 og 67 år som har et ønske om å komme i gang med aktivitet, endre levevaner og få bedre helse. Det er et 12 ukers kurs som består av helsesamtaler, fysisk aktivitet, kostholdsveiledning og hjelp til røykeslutt. Treningsgruppen foregår mandag og torsdag fra 08.30 - 10.00, og gjennomføres utendørs uansett vær. Treningen består av både styrkeøvelser og kondisjonstrening.

Ta kontakt med NAV, din fastlege eller kontakt sentralen direkte for en samtale hvor vi finner ut om tilbudet er aktuelt for deg, eller om det er andre tilbud i kommunen som passer deg bedre. 

Kontakt

Adresse: Frisklivssentralen i Horten, Vestre Braarudgate 1, 3183 Horten

Tlf:40809614/ 97 55 02 26 / 97 55 02 91

Mail: frisklivssentralen@horten.kommune.no

Røykeslutt/ snusavvenning - Hjelp hverandre på Facebook

Har du sluttet å røyke eller vurderer å gjøre det? Da trenger vi din hjelp. Helsedirektoratet har laget siden «Slutta – din røykeslutt» på Facebook for at folk skal kunne dele sine erfaringer med røykeslutt. Har du klart det? Fortell oss hvordan du gjorde det! Vil du gjøre et forsøk? Finn råd og støtte. Det finnes ikke én måte å slutte på som passer for alle, og mange må forsøke flere ganger før de endelig klarer det. På Slutta – din røykeslutt kan du fortelle oss om hvordan du endelig fikk det til, sto mot røyksug, kjempet deg gjennom abstinenser og fortsatt holder motivasjonen oppe. Du som er usikker på hvordan du skal klare å slutte, har forsøkt mange ganger allerede – eller som sliter med å holde deg røykfri – kan få tips og støtte fra andre.   

Fant du det du lette etter?

Kontakt

Frisklivssentralen Horten
Vestre Braarudgate 1, 3183 Horten
Tlf: 40 80 96 14

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284