Kafe Lille Grethe

Depositphotos_10843293_m.jpg - Klikk for stort bilde

Kafe Lille Grethe er åpen for alle. Åpningstider er kl. 10 - 15 på hverdager.

I vår trivelige kafe kan du slappe av med god mat eller bare en kopp kaffe. Vi har dagens aviser til utlån. Når været tillater det, kan du nyte sola på den trivelige uteplassen vår.

Middag

Middag serveres fra kl. 13.30 - 14.30 mandag - fredag, og hver dag har vi to retter å velge mellom.

Meny

Smørbrød, rundstykker, croissanter, vafler, kaker, middag, dessert, frukt, kaffe, te, mineralvann. Innimellom serverer vi spennende thai-retter. Vi har også skjenkebevilling.

Lunsj med vennegjengen

Det er muligheter for å forhåndsbestille lunsj hos oss et par dager i forveien hvis man ønsker suppe, salat eller smørbrød til 4 - 10 personer.

Lørdagskafé

Norsk Folkehjelp Horten med sine gode hjelpere, har ansvar for kafeen på lørdager. Denne er åpen ca. annenhver lørdag kl. 09.00-13.00. Følg med i lokalavisen. Velkommen innom for en trivelig lunsj.

Kveldsåpen kafe med Quiz

Omtrent en gang i måneden har vi kveldsåpen kafe og Quiz med blant annet salg av thaimat. Prisene er gode - maten er nydelig. Velkommen!

Catering

Vi tilbyr en variert cateringmeny - bestående av både smakfulle snitter/smørbrød, delikate rundstykker, supper/gryteretter, koldtbord eller thairetter. Maten bestilles og hentes hos oss (mandag-fredag) dersom du skal ha selskap hjemme, eller vi kan gjøre det klart til du skal ha selskap i våre lokaler. Ta kontakt med oss for mer informasjon om meny, priser og mulighet for leie av lokaler.

Fant du det du lette etter?

Kontakt

Horten Aktivitetssenter
Tlf: 33 08 57 90

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284