Horten aktivitetssenter

Et par som ler. - Klikk for stort bilde Horten Aktivitetssenter er en åpen møteplass for seniorer i alle aldre. Aktivitetssenteret er et værested for de som ønsker å utvide nettverket sitt, for de som ønsker å fylle hverdagen med aktivt innhold, og for de som bare ønsker et trivelig sted å nyte en god middag eller en kaffekopp.

Du finner oss i Vestra Braarudgate 1. Gå av busstopp i Storgata ved Alfred Bergs landhandleri. Vestre Braarudgate starter til venstre for butikken.

På Horten aktivitetssenter møter du seniorer i alle aldre. Vi ønsker å være en møteplass på tvers av generasjoner. Kaféen vår er åpen for alle, og har svært hyggelige priser.

For de som har lyst, tilbyr vi helsefremmende og forebyggende kurs, aktiviteter, trening og informasjon. Aktivitetssenteret er et knutepunkt for aktivitet og glede, kreativitet og hverdagsmestring. 

Vi håper å se deg på senteret. Stikk innom på en kaffe eller bli med på aktivitetene våre. Om du kontakter oss på forhånd, setter vi av tid til omvisning og informasjon om aktiviteter.  

Hva skjer hos oss

Vi ønsker å ha et variert og attraktivt tilbud på Horten Aktivitetssenter. Vil du vite hva som skjer? Du har flere muligheter til å følge med og få siste nytt om vårt program og planer framover.

Kom innom oss

På aktivitetssenteret vil vi til enhver tid ha oppslag om ukas program og hva som skjer hos oss den nærmeste tiden. Se våre plakater og flyers, ta en kikk på oppslagstavla, eller spør noen av de ansatte eller de som sitter i resepsjonen.

Se vår Facebook-side

Vi er selvfølgelig på Facebook! Her legger vi fortløpende ut program og siste nytt. Søk opp https://www.facebook.com/hortenaktivitetssenter - trykk liker og følg oss der.

Nyhetsbrev

Omtrent en gang i måneden vil vi sende ut nyhetsbrev pr. e-post til de som er interessert i å motta dette. Meld deg på her: aktivitetssenter@horten.kommune.no

Gjengangeren

Flere av våre arrangement blir omtalt i spalten "Hva skjer" i lokalavisa.

Ta kontakt

Ring oss på 33 08 57 90, eller send oss en e-post: aktivitetssenter@horten.kommune.no

Vi ser fram til å høre fra deg!
 

Les mer

Les mer om kafeen vår.

Les mer om våre aktiviteter og samarbeidspartnere.

Les mer om studiesirkelen Lyst på Livet.

Sist endret 18.09.2017
Fant du det du lette etter?

Kontakt

Horten Aktivitetssenter
Vestre Braarudgate 1

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284
Login for redigering