Horten kommunes frisklivssentral

Benk ut mot havet.JPG - Klikk for stort bilde

Ønsker du å gjøre endringer knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og tobakk, men synes det er vanskelig å komme i gang? Da kan frisklivssentralen være stedet for deg.                            

Horten kommunes frisklivssentral er et helsetilbud for personer over 18 år med behov for og ønske om å endre levevaner. Frisklivssentralen skal bidra til mestring og å fremme fysisk og psykisk helse. Frisklivsresepten gir gratis tilgang til et 12 ukers strukturert veilednings- og oppfølgingstiltak ved frisklivssentralen. Tilbudet består av individuelle helsesamtaler, fysisk aktivitet i gruppe, kostholdsveiledning og hjelp til røykeslutt. Snakk med NAV, din fastlege eller kontakt oss direkte om frisklivsresept.

Røykeslutt/Snusavvenning - Hjelp hverandre på Facebook

Har du sluttet å røyke eller vurderer å gjøre det? Da trenger vi din hjelp. Helsedirektoratet har laget siden «Slutta – din røykeslutt» på Facebook for at folk skal kunne dele sine erfaringer med røykeslutt. Har du klart det? Fortell oss hvordan du gjorde det! Vil du gjøre et forsøk? Finn råd og støtte. Det finnes ikke én måte å slutte på som passer for alle, og mange må forsøke flere ganger før de endelig klarer det. På Slutta – din røykeslutt kan du fortelle oss om hvordan du endelig fikk det til, sto mot røyksug, kjempet deg gjennom abstinenser og fortsatt holder motivasjonen oppe. Du som er usikker på hvordan du skal klare å slutte, har forsøkt mange ganger allerede – eller som sliter med å holde deg røykfri – kan få tips og støtte fra andre.
Her finner du siden: https://www.facebook.com/slutta.no?fref=ts
    

Sist endret 06.10.2016 09:45
Fant du det du lette etter?

Kontakt

Frisklivssentralen Horten
Vestre Braarudgate 1, 3183 Horten
Eksterne linker

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284
Login for redigering