Varsling fra Horten kommune

Det er viktig at du selv sikrer at du er registrert i vårt register for å motta servicevarslinger fra oss. Da får du SMS- varsler fra oss når det skjer noe i nærheten av der du bor.  

Horten kommune har mulighet til å sende ut SMS-varsler til alle i Horten kommune. Dette kan eksempelvis gjøres ved vannlekkasjer, veiarbeid og andre hendelser. Avsender for meldingene er «Horten».

Hvordan virker SMS-varsling?

SMS-varsling utføres ved at Horten kommune markerer et gitt område på kart. Alle som har sin telefon registrert på adressene innenfor det markerte området, vil motta SMS fra oss.

Telefonen må være registrert på din bostedsadresse. Bruker du jobbtelefon, har du hemmelig nummer eller hytte i Horten, vil du ikke motta SMS-varsling fra oss.

Slik får du varslinger

For å være sikker på at du mottar SMS-varsling, ber vi deg gå inn på nettsiden til servicevarsling for å kontrollere at dine opplysninger er korrekt. Det er mulig å redigere opplysningene, slik at du er sikret SMS-varsling. Last ned brukerveiledning dersom du trenger hjelp til redigering. (PDF, 529 kB)

Husk på at du på samme side kan legge inn flere adresser dersom du ønsker varsling for en du for eksempel er pårørende til, eller om du har hytte.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager kl. 08.00-15.00,
  onsdager kl. 08.00-14.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284