Vær en ansvarlig innbygger i sommer

Brannbil på trang vei - Klikk for stort bilde Nyt solen og våre fine strender, men husk å parkere lovlig!

Sommerferien er i gang! Her i Horten er vi så heldige å ha lett tilgang til både strender, båthavner og turstier.

Ha en trygg sommer

På grunn av koronapandemien og de hensyn vi alle må ta med tanke på smittevern, er det svært sannsynlig at flere vil besøke og oppholde seg i kommunen denne sommeren. Så lenge vi fortsetter å vaske hender og holde avstand er det selvfølgelig hyggelig at så mange vil bruke nærmiljøene våre. Men husk at når flere mennesker samles kan det også gi høyere risiko for ulykker, brann og drukning.

Du og dine skal være så trygge som mulig i Horten. Da er det viktig at nødetatene våre kommer fram dit de skal - raskt!

Vi har flotte sykkelveier i kommunen, og vi anbefaler deg å bruke sykkel på dagene da strandlivet lokker.

Må du bruke bil må du passe på å parkere lovlig og trygt. Det er kjedelig å avslutte en fin dag på stranden med en parkeringsbot, men enda verre er det å bli tauet bort dersom du stenger fremkommeligheten for utrykningskjøretøy.

Sjekkliste: Vær en ansvarlig innbygger

• Parker lovlig
  • Overhold fartsgrenser, på land og sjø
  • Vær en oppmerksom voksen