TV-aksjonen 2020

Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. En fjerdedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Med midler fra TV-aksjonen starter WWF der problemet er størst. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.

Årets TV-aksjon sendes direkte på NRK 18. oktober, men allerede nå kan du begynne aksjonen!

Bli digital bøssebærer!

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærere. Den enkleste måten å engasjere seg på er å opprette en egen digital bøsse og samle inn penger i ditt nettverk.

Har du spørsmål om å være digital bøssebærer, eller om hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Ta kontakt med  din lokale fylkesaksjonsleder.

Andre måter å gi til TV-aksjonen 2020:

I år vil TV-aksjonen være digital og i begynnelsen av oktober lanseres flere givermuligheter.

Takk for at du bidrar!