Tatt vaksine et annet sted? Da ønsker vi å høre fra deg!

Vaksine mot covid-19 - Klikk for stort bilde Har du tatt vaksine et annet sted i Horten? Eller kan du være tilgjengelig til å vaksineres på kort varsel? Da vil vi høre fra deg!

Vi ønsker at du som har fått vaksine mot covid-19 i en annen kommune eller et annet land registrerer det hos oss. Dette vil gjøre arbeidet vårt enormt mye lettere når vi kontakter innbyggere som står i vaksinekø.

Gå til skjemaet her

Reserveliste

I hvert glass er det seks doser vaksine. Når glasset først er åpnet har vi kort tid til å sette alle dosene før glasset må destrueres.

For å lette litt av arbeidet og spare verdifull tid har vi i dette skjemaet også gjort det mulig for innbyggere å sette seg på "reserveliste". Det vil si at du må være tilgjengelig for å bli vaksinert på kort varsel dersom noen av en eller annen grunn melder avbud. Slik unngår vi i verste fall å måtte kaste helt brukbar vaksine.

Gå til skjemaet her

Merk! Reservelistene er innenfor den aktuelle gruppen som vaksineres. Man "sniker" derfor ikke i køen.