Stor stemning under Sommerbåtens besøk i Horten

Slideshow : Sommerbåten Nrk

Ordfører Langfjell, Marinemusikken, en astronaut og viking sammen med mange entusiastiske hortensere tok i mot sommerbåten i Hortens historiske omgivelser ved magasinene på Karljohansvern.

Mange hadde sendt flagget til topps og møtte med flagg og plakater for å hilse til hele Norge fra hele Horten. Foreninger og lag hadde mobilisert både på land og til vanns.

Båten la til kai med musikk av Den kongelig Norske Marines musikkorps. Velkomstkomiteen med en viking, astronaut, kommandanten på Karljohansvern skulle vise bredden og mangfoldet i vår historie og næringsutvikling som vi er stolte av i Horten: Vi var et maktsenter i vikingtiden og har en historisk arv vi forvalter. Vikingene var innovative og kreative og er vi også i dag gjennom vårt nyskapende næringsliv som utvikler høyteknologi, blant annet elementer som brukes  i satellitter i verdensrommet presenterer. Og vi bærer også med oss en stolt marinehistorie.

Det var stort folkeliv på Karljohansvern med besøkende til museene, galleriene og kafeene på garasjetorget som holdt åpent i anledning dagen

Vi takker for besøket!

Hverdager kl. 08.00-15.00,