Møt vår nye økonomisjef!

Klikk for stort bilde Vi er veldig fornøyde over å kunne presentere Bertine Myhre som ny økonomisjef i Horten kommune. Bertine har signert kontrakt – og begynner i stillingen senest 1. mai.

Mange har fått med seg at Ole K. Grinde går over i ny jobb, etter mange gode år i Horten kommune. Han slutter 1. mars, og går over til Framsikt A/S, som kommunen kjøper tjenester av. Dermed er det nok ikke det siste vi ser til Ole! Vi ønsker ham lykke til, og takker for bidraget!

Så gleder vi oss til å ta imot Bertine Myhre som ny Økonomisjef. Bertine er 36 år, og bor på Vestskogen, Nøtterøy. Hun jobber i dag som virksomhetsleder for Økonomiavdelingen i Holmestrand kommune. Hun har bred erfaring med økonomi og virksomhetsstyring fra Arendal, Andebu og Sandefjord – i tillegg til Holmestrand.

Bertine er utdannet Siviløkonom (Master) med bachelor i reiselivsledelse i bunnen – og dessuten holder hun på med en mastergrad til, i kommunal ledelse. Det blir spennende å få med Bertine på laget, vi ønsker henne velkommen til nye utfordringer i Horten!