Meld deg på «Lyst på livet»

Bildekollasj av eldre i aktivitet - Klikk for stort bilde I februar 2019 starter vi opp ny «Lyst på livet»-gruppe i Horten kommune.

Lyst på livet er et aktivitetstilbud der vi inspirerer vi hverandre til å bruke egne kunnskaper og erfaringer  til å utvikle gode vaner for å styrke helse og livsglede.

Hva er «Lyst på livet»?

I «Lyst på livet» tas det opp temaer som sikkerhet og trygghet, normal aldring, sosialt nettverk, mat og drikke, samt fysisk aktivitet.

Gruppen på 10-15 deltakere tre ganger i halvåret og ledes av frivillige deltakere, såkalte sirkelledere.

Vi inviterer i tillegg eksterne forelesere som kommer i starten av møtet og holder et foredrag om de aktuelle temaene. Deretter går man til felles lunsj og diskusjon av dagens tema.

«Lyst på livet» holdes på Horten Aktivitetssenter i Vestre Braarudgate 1.

Datoene for vårsemesteret er mandag 11. februar, mandag 25. mars og mandag 29 .april.

Klokkeslett alle dagene: 11-14.

Påmeldingsfrist er 1. februar.

Påmelding

Still gjerne spørsmål eller meld deg på via e-post Horten.aktivitetssenter@horten.kommune.no.

Du kan også ringe FRISK-koordinator og kontaktperson Therese Magnussen på telefonnummer 408 09 614.

Fant du det du lette etter?