Julehilsen fra ordfører Are Karlsen

Kjære alle i Horten!

Vi har snart lagt ett nytt rart år bak oss. Dessverre så har koronaen preget oss på ulike måter de to siste årene, og den vil gjøre det en god stund til. Jeg vil ikke bruke mye tid på alt det negative ved pandemien i dette innlegget, men jeg vil takke dere for hvordan dere har håndtert alle utfordringene vi har møtt siden mars 2020.

Barn, ungdom, voksne, eldre, frivillige, næringsdrivende, arbeidstakere og alle andre: Dere har lyttet til råd og tatt ting på alvor. Dere har ofret mye og dere har bidratt. Dere har satt fellesskapet foran dere selv. Tusen takk!

Nå vil jeg peke på litt av alt det positive som har skjedd det siste året. Selv om det er vanskelig for mange, så har store deler av næringslivet vårt gått veldig bra. Det lokale kultur- og idrettslivet har, til tross for pandemien, vært veldig aktivt. Det har vært masse aktivitet i byene og tettstedene våre, frivillige har lagt ned tusenvis av timer, lokale artister har stadig vært på nasjonale tv-skjermer, en lokal utøver har vunnet OL-medalje og det har vært opprykksfest. Viktigst av alt; tusenvis av barn og ungdom har hver eneste uke deltatt på sunne og meningsfulle fritidsaktiviteter.

I tillegg må jeg skryte av folks evne til å holde humøret oppe, være positive og ta vare på hverandre.

Tusen takk til alle dere som har bidratt til mye bra i 2021.

Selv er jeg veldig optimistisk før det kommende året. Alle de positive kreftene i lokalsamfunnene våre gjør meg trygg på at det vil bli et veldig bra år. Sammen skal vi håndtere pandemien, skape verdier, være rause med hverandre, oppleve mye hyggelig og leve meningsfulle liv.

Jeg ønsker dere alle en fin julefeiring og et godt nytt år.

Are