Julegaveaksjonen 2022

Julegran på torvet i Horten. - Klikk for stort bildeJulegran på torvet i Horten.Vil du være med å oppfylle et juleønske? Julegaveaksjonen i Horten er et samarbeid mellom frivillige organisasjoner og Horten kommune for å bidra til at barn som lever i familier med vanskelig økonomi skal få flere julegaveønsker oppfylt. 

Hvor finner du julegaveønskene?

Julegaveønskene fra barna blir hengt opp på juletrærne på torget, ved Vektergården, på Sjøsiden og på RS Noatun på Langgrunn. Det blir også hengt opp julegaveønsker på juletreet på Karljohansvern når det er julemarked 3. og 4. desember.

Når og hvor leverer du julegavene? 

Du tar med deg et julegaveønske fra treet og kjøper inn gaven. Gavene leverer du på Biblioteket i Horten senest 13. desember.

VIPPS et valgfritt bidrag

Du kan også bidra med ønsket sum via VIPPS til Lions Club i Horten, merk gaven med "JULEGAVETRE" og send til nummer #721024. 

Taushetsplikt og annen viktig informasjon

Frivillige fra Lions Club deler ut gavene til hver enkelt familie i dagene før jul. Det er ansatte i kommunen som samler inn gaveønsker fra de aktuelle familiene.  Taushetsplikten blir ivaretatt, og Lions Club har ikke informasjon om på hvilken måte ønskene har blitt levert inn. Om familiene ikke ønsker at gavene skal leveres til dem av Lions club, vil familiens kontaktperson i kommunen gjøre det i stedet.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284