Informasjonsmøte om idrettens hus i Lystlunden

illustrasjon av idrettsbygg i Horten - Klikk for stort bildeKunne du eller din virksomhet tenke dere nye lokaler i et aktivt idrettsmiljø? Horten kommune gjennomfører nå et forprosjekt for etablering av idrettens hus i et nytt tribuneanlegg i Lystlunden.

Vi inviterer derfor torsdag 1. oktober til et åpent møte hvor vi vil informere om planene og presentere mulighetene for spennende lokaler i et idrettsmiljø. Møtet holdes klokken 18.00 i Horten rådhus.

Hva er idrettens hus?

I tillegg til fasiliteter som hører naturlig hjemme i et tribuneanlegg, kan idrettens hus også romme lokaler for næringslivet, tjenesteyting og frivillige organisasjoner. I den forbindelse ønsker kommunen å kartlegge interessen og behovet for lokaler i et nytt bygg i Lystlunden idrettspark.

Viktig!

På grunn av gjeldende smittevernregler er det nødvendig med skriftlig påmelding innen 29. september til sven-erik.petersen@horten.kommune.no . Spørsmål, ønsker og behov kan gjerne sendes til samme epostadresse.