Helse i hue 2

Et par som ler. - Klikk for stort bilde

Kommunalområde Helse og Velferd skal lage ny strategiplan og derfor inviterte de til dialogmøte med ansatte, innbyggere, pasienter/brukere, interesseorganisasjoner og politikere.Innspillene ble samordnet i et dokument som skal være en idebank  (PDF, 6 MB)for utarbeidelsen av ny strategiplan. Tusen takk til alle som deltok!

Vi skriver strategiplan for å vite hvordan fremtidens helsetjeneste i kommunen skal utformes. Derav må vi først kartlegge hvor vi er nå, slik at vi kan  prioritere det som er viktig for innbyggerne. I 2015 hadde vi tilsvarende dialogmøte, i 2017 supplerte vi med innsiktsintervjuer med de gruppene vi ikke hadde snakket med i da. Alle meningene fra 2015 og 2017, om Fremtidens helsetjeneste, er nå samlet i dette dokumentet.

Innbyggerinnspillene (PDF, 6 MB)er ikke redigert. De er skrevet ned slik de kom fram igjennom prosessen i kafédialogen.Slik vi ser det er dette en bank av ideer og meninger som gir assosiasjoner til løsninger.
  • Politikere kan bruke de for å utforme politikk
  • Administrasjon kan bruke de som en idebank til å finne løsninger
  • Innbyggere kan bruke denne lista til å få ideer til løsninger i eget liv

Takk til alle som har deltatt med kloke tanker, ideer og innsikt!

Fant du det du lette etter?