Har du hjerterom for en ungdom?

Vennefamilier facebook 3 - Klikk for stort bilde Horten kommune søker vennefamilier til våre enslige mindreårige flyktninger. Ta kontakt med oss om du har plass til en til rundt middagsbordet?

Våre enslige mindreårige flyktninger er barn og ungdom som har kommet til Norge uten sin familie og som har et bo- og omsorgstilbud i Horten kommune. Å føle tilhørighet der du bor er viktig for alle.

Våre barn og unge ønsker en mulighet til å bli kjent med andre enn de som er offentlig ansatte. Det er viktig for dem å være en del av vanlig familie i Norge, lære norsk, bli bedt på middag og være med på familiens aktiviteter. Ved å bli vennefamilie vil dere få en gjensidig læring av kultur og tradisjoner. Hvor ofte man møtes vil variere etter barnets behov og familiens muligheter.

Høres dette interessant ut?
Ta kontakt med oss:
Erlend Troøien tlf: 40801426/epost: Erlend.Trooien@horten.kommune.no

Ingrid Langelo tlf: 97550272/epost: IngridL.Langelo@horten.kommune.no

Fant du det du lette etter?