Har du en skolesekk til overs?

Rydd i skap, garasje og loft! Christine Hotvedt fra Horten Frivilligsentral og Ylle Theodorsen fra Kirkens Bymisjon samarbeider om årets skolesekk-aksjon.

Kirkens bymisjon i Vestfold har i flere år samlet inn pent brukte skolesekker som deles ut til de som trenger dem. I år er de tilstede i fire Vestfoldbyer - samtidig! I Horten har de fått Frivilligsentralen med på laget.

- Horten har vært helt rå på å levere skolesekker tidligere. Horten er jo en dugnadsby, påpeker Ylle Theodorsen i Kirkens Bymisjon.

Frivillig samarbeid

Sammen med Horten Frivilligsentral stilles det mannskap, tid og lagerplass for skolesekkene.  Årets innsamling er 30. juni, fra 14.00-18.00, i gågata ved rådhuset i Horten.

- Har du en fin sekk å gi bort er det noen som garantert vil sette pris på det. Å gi brukte skolesekker nytt liv er i tillegg et fint miljøtiltak. En vinn-vinn-situasjon for både giver og mottaker, sier Theodorsen.

Slik leverer du skolesekker

Når: Torsdag 30. juni fra 14.00-18.00

Hvor: Gågata i Horten (rett utenfor rådhuset)

Om skolesekkene

• Sekken må gjerne være brukt, men bør ha mer bruk i seg.
  • Sekken bør være hel og ren.
  • Sekker beregnet til barnehager, barneskoler og eldre elever er velkomment.
  • Ta kontakt med Ylle Theodorsen i Kirkens Bymisjon om du har spørsmål: telefon 92 86 09 86