Fra kulturplan til veggmaleri!

Se hvordan Hortens nyeste veggmaleri ble til!

Motivene er hentet fra forsiden på kommunens nye kulturplan og oppsummerer de tre satsningsområdene; Karljohansvern, Åsgårdstrand / Munch og vikingarven på Borre.

Om Horten kommunes kulturplan 2020-2024

Kulturplan 2020–2024 er en rullering av kulturplan for Horten kommune 2015–2019 og skal gi retning for utviklingen av kulturfeltet i Horten kommune i de neste årene. Kulturplanens formål er å beskrive hvordan Horten kommune best kan være en aktiv kulturaktør, samarbeidspartner og tilrettelegger for det frivillige og det profesjonelle kulturlivet i kommunen.

Planen skal forankre kunsten og kulturens plass i byutviklingen og i folkehelsearbeidet, og dens rolle som trivsels- og næringsfremmende faktor. Planen skal bidra til at Horten er et attraktivt sted å bo og besøke. Kulturplanen skal vise kommunens ansvar og prioriteringer innen kulturfeltet. Den skal også tydeliggjøre hvordan kommunen kan ivareta og fremme kulturhistorie og kulturarv, samtidig som den legger til rette for å utvikle nåtidens og fremtidens kulturkommune.

Vil du lese hele kulturplanen? Den finner du i lenken under:

KULTURPLAN_2020-2024 (PDF, 19 MB)