Barneverntjenesten i Horten søker

  Barneverntjenesten i Horten søker etter ressurshjem, husvert og fosterhjem.

Barneverntjenesten oppfordrer alle som er interessert i å ta kontakt, uavhengig av kjønn, tro og kulturell bakgrunn.

Fosterhjem jente 16 år

Det er ønskelig med fosterhjem med fokus på hybeltrening og oppfølging på hybel på sikt. Fosterhjemmet bør være et hjem med en eller to trygge voksne som kan følge opp ei 16 år gammel jente som ikke kan bo hjemme. Hun går første år på videregående skole. Jenta er sosial og blid, liker å være med venner og har interesse for volleyball.

Fosterhjemmets oppgave vil være å hjelpe til med hverdagslige rutiner, oppfølging av skole og inkludere jenta i familien. Fosterhjemmet bør ha interesse for kulturelle forskjeller og bistå med å utvikle hennes språk og ferdigheter. Det er viktig at fosterhjemmet har tid og overskudd til å følge opp tettere i perioder. Fosterhjemmet vil ha et samarbeid med barneverntjenesten og biologisk familie.

Jente 17 år og gutt 17 år trenger hver sin hybel med oppfølging/husvert

Det er ønskelig med husvert i Horten for ei jente på 17 år, som går på videregående skole. Hun er ei kreativ jente som er glad i musikk, og å gå på konserter.

Det er ønskelig med husvert i Horten for en gutt på 17 år. Mer informasjon om gutten kan fås ved interesse.

Å være husvert innebærer at det er en hybel/leilighet i huset eller tilknyttet huset som barna kan bo i. Husverten skal ha noe oppfølging. Husverten må gi barna trygghet og støtte og kunne bistå i hverdagslige gjøremål. Husverten vil ha et samarbeid med barneverntjenesten og barnas biologiske foreldre.

Ressurshjem til Jente 14 år

Det er ønskelig med et ressurshjem til ei jente på 14 år som bor hjemme hos familien sin. Det å være ressurshjem innebærer at ungdommen er på besøk fra 4 døgn i måneden + en ettermiddag i uken, mer i ferier og etter behov. Det vil bli laget en fast avtale på antall dager ut fra ungdommens og familiens behov. Det er nødvendig at ressurshjemmet er fleksible, da det kan oppstå behov for besøk utover de faste dagene. Helst eldre eller ingen hjemmeboende barn. Jenta har nylig fått diagnosen Asperger syndrom, og hun er ei jente med ekstra behov for stabilitet, tydelige og trygge voksne. Hun er glad i å tegne, game og er særlig flink med dyr.

Arbeidet vil godtgjøres.

Kontaktinformasjon

Dersom du er interessert i å være fosterhjem, husvert eller ressurshjem, ta kontakt med:
Rebecca Bu Johansson, teamleder, på telefon 480 23 991

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager kl. 08.00-15.00,
  onsdager kl. 08.00-14.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284