Barnehageopptak 2019

Glade barnehagebarn. - Klikk for stort bilde Har du barn  som skal starte i barnehage høsten 2019. Du kan nå søke om plass i hovedopptaket for barn til private og kommunale barnehager i Horten kommune for 2019. Søknad sendes elektronisk innen 1. mars.

Alle barn som fyller ett år innen 30. november har rett til barnehageplass gjennom hovedopptaket dersom du har søkt plass  innen 1. mars.

Barnehageåret startet fra 1.august. Barn som fyller ett år i september og oktober kan velge å benytte plassen fra  den måneden de fyller ett år. Barn som fyller ett år i november får plass fra 1.november.

Søkere som står på ventelisten må fornye søknaden ved å logge inn på ”min side” i søkerportalen.

Ved oppstart i barnehagen må barnet være bosatt i Horten kommune.

Du kan få hjelp til å søke på Horten bibliotek om du synes det er vanskelig å søke digitalt.

Fant du det du lette etter?