Barn i Horten trenger fosterhjem

Klikk for stort bildeHar du plass til en til i familien din? Ta kontakt med barneverntjenesten om det er aktuelt for deg å bli fosterhjem.

Vi etterlyser fosterhjem til flere barn i alderen fra 1 1/2 til 14 år. Noen søsken trenger også å få bo sammen.

Vi leter etter deg som vil åpne hjemmet ditt, tilby en armkrok, en hånd å holde i og du som kan "stå i stormen" sammen med et barn eller en ungdom.

Du/dere må være:

• Tålmodige
  • Samarbeidsvillige
  • Kreative
  • Fleksible
  • Anerkjenne barnets øvrige familie

Dere må ha:

• Vandelsattest
  • Ha en alminnelig god helse - fremlegges ved en helseerklæring fra fastlege Stabil økonomi

Vi tilbyr:

• Veiledning
  • Kurs
  • Økonomisk kompensasjon
  • Spennende utfordringer

Vi håper du eller dere vil ta kontakt med oss for en uformell samtale. Vi kommer gjerne hjem til dere.

Det er til barnets beste å få opprettholde sitt  nærmiljø, skole/barnehage og fritidsaktiviteter og øvrig nettverk derfor håper vi at familier i nærmiljøet har mulighet til å bli fosterhjem.

Spørsmål og henvendelser:

Ta kontakt med Benedicte Andersen dersom det kan være aktuelt for deg/dere å bli fosterhjem.

Benedicte Andersen, Teamleder omsorgsteam i Barneverntjenesten
Benedicte.Andersen@horten.kommune.no

Fant du det du lette etter?