22.05: Kokevarsel OPPHEVET

søndag 22.05: Prøver tatt. Vannkvaliteten er god. Kokevarsel opphøres

oppdatert 18.05 klokken 20.45:

Dere som er berørt av kokevarselet har nå mulighet til å hente drikkevann fra vanntanker ved Orerønningen ungdomsskole og Skavli barnehage.

Adresser som er berørt skal ha mottatt varsel fra Horten kommune.

Det har oppstått kommunalt vannledningsbrudd, og vi har utfordringer med trykk i kommunale vannledninger. Ber derfor om at alle som bor og jobber innenfor den blå streken på bildet om å koke vannet. Kokevarsel omfatter vann som skal drikkes, brukes til matlaging og til vasking av matvarer. Vannet må fosskoke i ett minutt eller kokes opp i vannkoker. Kaffetrakter varmer ikke vannet godt nok opp!

Vi tar prøver av vannet og varsler på nytt innen få dager når vi har resultatene av prøvene.

Dersom vannet er misfarget, la kaldt vann renne til det blir klart.
Kokevarselet gjelder til ny beskjed blir gitt. Beklager ulempene dette medfører.