16. mars. Vi trenger deg som er tilgjengelig helsepersonell

Klikk for stort bildeHorten kommune kan få bruk for deg. Ordfører Are Karlsen oppfordrer alle sykepleiere, leger og andre med helsefaglig kompetanse om å registrere seg som en tilgjengelig ressurs.

- Hvis du er pensjonist, student, i permisjon eller jobber i en virksomhet med liten aktivitet vil vi gjerne komme i kontakt med deg, oppfordrer ordfører Are Karlsen. Registrer deg som ressursperson i vår skjemaportal.

Horten kommune planlegger for at situasjonen med smittespredning vil kunne gi oss et stort behov for ekstra helsepersonell. Per i dag har vi ikke et akutt behov, men vi ønsker å skaffe oss en oversikt over personer som er tilgjengelig for å gjøre en jobb i helsesektoren i Horten.

- Vi kartlegger våre egne ressurser og vurderer behov for å omdisponere eget helsepersonell internt. Over tid er det viktig for oss å sikre oss flere personer som kan bidra om behovet skulle komme. Vi planlegger for et scenario der mange i helsesektoren kan bli syke og ikke kan møte på jobb.På forhånd tusen takk, sier  Are Karlsen.

Du kan melde deg som ressursperson i et eget skjema på Horten kommunes nettsider.