1.2: Vaksinasjon: Hjelp oss å hjelpe!

Vaksine mot covid-19 - Klikk for stort bilde Det går framover med vaksineringen mot covid-19. For å komme helt i mål med å vaksinere de fra 85 år og oppover kan vi trenge hjelp fra deg.

Dersom du er pårørende til noen over 85 som vil ha, men ennå ikke har bestilt time til vaksinering, vil vi gjerne at du hjelper de med registrering i vaksinekø.

Klikk på lenken under for å registrere deg

Hva skjer med de over 85 år vi ikke får tak i?

Vi forsøker samtidig å nå ut til de siste i denne aldersgruppen. Her er status så langt:

• Alle som ikke har meldt seg for vaksinering, har vi forsøkt å kontakte per telefon.
  • Av disse er det noen vi ikke har lykkes å komme i kontakt med.
  • Til disse sender vi nå ut brev i posten, slik at de fortløpende får mulighet til å vaksinere seg i tiden som kommer.

Les også: Mer informasjon om timebestilling til vaksinasjon

Viktig:

• Dersom du ikke får innkalling eller time denne uken, vil du få mulighet i løpet tiden som kommer.
  • Vi åpner for flere timer fortløpende så snart vi får varsel om vaksineleveranser.
  • Vær obs på at det kan ta uker eller måneder før det blir din tur.

Les også: Framdriftsplan, vaksinering i Horten kommune