Midgardkonkurransen

Logo Midgardkonkurransen - Klikk for stort bilde Midgardkonkurransen er en nasjonal konkurranse for unge klassiske utøvere fra 8 - 19 år. Den arrangeres på KJV i Horten kommune andre helgen i september hvert år. Eksterne midler, hovedsaklig fra Vestfold fylkeskommune,  har hittil dannet basisen i finansiering av konkurransen. Målsettinger er å skape et attraktivt nasjonalt mesterskap med fokus på kvalitet og kunnskapsdeling, skape en attraktiv møteplass og fremstå om et nasjonalt fyrtårn i Vestfold og Horten innen klassisk musikkutøvelse. Midgardkonkurransen 2017 vil finne sted på Karljohansvern i Horten helgen 9-10. september og avsluttes med Prisvinnerkonsert i Horten kirke.

Midgardkonkurransen ble startet opp i 2012 og er en nasjonal konkurranse for unge utøvere innen klassisk musikk. Gjennom fem år er konkurransen avholdt, evaluert, justert og videreutviklet. Det samarbeides nå med IRIS/Ad Astra - talentprosjekt, Norsk kulturskoleråd, Marinemusikken, Horten kirke, Gamlehorten gjestegård, Vestfold kulturnettverk og Dextra Musica.  Horten kommune bidrar med administrative ressurser, lokaler og lokal tilrettelegging. Dextra Musica støtter konkurransen  og har tildelt kr 50 000 for Midgardkonkurransen 2017.

Mer informasjon på nettsiden www.midgardkonkurransen.no og på facebook.

Sist endret 13.03.2017
Fant du det du lette etter?

• Horten Kulturskole
    Storgata 37