15.12: Vaksine mot covid-19 - Drop-in og timebestilling

Vaksine mot covid-19 - Klikk for stort bilde

Vi har kapasitet til å tilby vaksine til alle som ønsker det. Det er likevel intervallet mellom dosene som avgjør når du tidligst kan få dosen din. I de nye retningslinjene fra FHI må det ha gått 4,5 måneder mellom dose to og tre.

På bakgrunn av nye råd og tiltak fra regjeringen og FHI, endrer vi nå intervallet mellom dose to og oppfriskningsdosen. I første omgang gjelder dette alle over 45 år og de som er i risikogrupper med stjernemerke.

Ansatte i helse- og omsorgstjenesten og ansatte i skoler og barnehager er bedt om å prioriteres for oppfriskningsdose, men husk at det fortsatt er intervallet mellom dosene som bestemmer tidspunkt for vaksinasjon.

Intervallet mellom dose 2 og 3 er etter gjeldende forskrift 4,5 måneder.

TIMEBESTILLING

DROP-IN

Vi tilbyr drop-in-vaksinasjon på rådhuset, onsdag 15. desember, mellom klokken 16.00-18.30. Det blir flere muligheter, datoer legges ut fortløpende.

Drop-in tilbys primært:

• Til deg som ikke er vaksinert fra før
  • Til deg som av ulike grunner ikke har mulighet til å bestille time til vaksinasjon

Har du allerede satt deg opp på time? Behold timen din, ikke møt opp på drop-in!

ER DU UNDER 45 ÅR OG VENTER PÅ OPPFRISKNINGSDOSE?

• Du kan fortsatt registrere deg for vaksine
  • Når det nærmer seg din tur vil du få SMS om timebestilling
  • Er du ansatt i skole/barnehage, under 45, men innenfor intervallet? Ring vaksinetelefonen, 975 50 232, hver ukedag mellom klokken 09.00-11.00