Folkehelseinstituttet har utarbeidet et samtykkeskjema for foreldre med barn under 16 år som skal ha vaksine. 

Onsdag 25. august  fikk en ansatt ved Holtan ungdomsskole påvist covid-19. Til sammen er cirka 57 elever og ansatte  definert som nærkontakter

 

Alle barn og unge som blir definert som nærkontakt får invitasjon til testing for å unngå karantene. Nye retningslinjer sier at barn og unge under 18 år kan slippe karantene mot at de tester seg for covid-19 etter egne regler. Dersom testen ikke påviser covid-19 kan barn og unge delta på skole og fritid som vanlig. OBS! Dersom et barn/ungdom er nærkontakt til en i samme husstand må han/hun gå i karantene. 

Kommunevåpen

 Torsdag 19. august fikk et barn i Trimveien barnehage påvist covid-19. Til sammen er 47 barn og ansatte definert som nærkontakter. 

Kommunevåpen

 ​​​​​Torsdag 19. august fikk en ansatt i Espira Baggerødbanen barnehage påvist covid-19. Til sammen er 17 barn og ansatte definert som nærkontakter. 

Hortenskolen og hortensbarnahagen starter opp igjen høsten 2021 på grønt nivå. Det betyr at vi starter opp med vanlig organisering av klasser og grupper, men vi passer på å ha god hygiene og ingen syke møter på skolen/barnehagen. 

Kommunevåpen

Regjeringen har gått til andre trinn i gjenåpningsplanen fra torsdag 27. mai. Det betyr blant annet muligheten for grønt tiltaksnivå på den såkalte trafikklysmodellen i skoler og barnehager.

Kommunevåpen

 I samråd med kommuneoverlege Niels Kirkhus går skoler og barnehager i Horten kommune fra rødt til gult nivå i henhold til trafikklysmodellen.

Digitalt foreldremøte

 Det inviteres til storforeldremøte for alle med ungdom i hus. Dato for det digitale møtet er 28. april.

Kommunevåpen

 På regjeringens pressekonferanse søndag 3. januar ble det besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler bør gå over til rødt nivå i de neste to ukene. Dette for å lette på det økende smittepresset som har vært i julen.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284