Nyheter om skoler og barnehager

Klikk for stort bildeHold deg oppdatert om nyheter for oppvektsområdet. 

NYHETER OM BARNEHAGER, SKOLER OG OPPVEKST

Kommunevåpen

Regjeringen har gått til andre trinn i gjenåpningsplanen fra torsdag 27. mai. Det betyr blant annet muligheten for grønt tiltaksnivå på den såkalte trafikklysmodellen i skoler og barnehager.

Kommunevåpen

 I samråd med kommuneoverlege Niels Kirkhus går skoler og barnehager i Horten kommune fra rødt til gult nivå i henhold til trafikklysmodellen.

Digitalt foreldremøte

 Det inviteres til storforeldremøte for alle med ungdom i hus. Dato for det digitale møtet er 28. april.

Kommunevåpen

 På regjeringens pressekonferanse søndag 3. januar ble det besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler bør gå over til rødt nivå i de neste to ukene. Dette for å lette på det økende smittepresset som har vært i julen.

Alle de ansatte i Bjørnestien  barnehage som ble satt i karantene på lørdag,  har testet negativt på covid-19. 

Fredag kveld fikk en ansatt i Bjørnestien barnehage påvist covid-19. Nærkontakter er kartlagt av smittesporingsteamet i Tønsberg kommune der den smittede bor. 14 ansatte, to studenter og 30 barn ved småbarnsavdelingene, er satt i karantene.  

busskilt

 Horten kommune har vært i dialog med Vestfold og Telemark Fylkeskommune (VTFK) for å opprettholde en trygg og sikker skoleskyss for barn og unge. 

Kommunelegen har i dag fattet vedtak om smittevern på skoleskyssen i Horten kommune. 

 Nasjonale helsemyndigheter anbefaler at alle barn(0-12 år) skal vurderes av helsepersonell før man avtaler testing av korona. Dersom du mener at barnet ditt bør testes for korona må du ta kontakt med fastlegen først.  

 

7. trinn ved Lysheim skole har vært på Fagerli leirskole sammen med en skole fra Øygarden kommune. To av elevene fra Øygarden ble sendt hjem og satt i karantene som nærkontakter. De hadde før avreise til leirskolen, vært i nærkontakt med personer som i etterkant har fått påvist koronasmitte. De to elevene har ikke hatt symptomer på sykdom, men har blitt testet. Ingen av dem har fått påvist Covid-19 smitte. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284