Helserelaterte nyheter fra Horten kommune

mann med munnbind - Klikk for stort bildeVi følger med på anbefalingene til helsemyndighetene og er forberedt på å håndtere smittede med koronaviruset. 

Flere nyheter 

 Vårt tjenestetilbud til våre brukere og pasienter vil kunne endre seg i den kommende tiden. Vi må disponere våre tilgjengelige ressurser i helsetjenesten best mulig som følge av korona. Vi er i tett dialog med tildelingskontoret og fastlegene for å sørge for nødvendig behandling og bistand for alle som trenger det.  

For å begrense smittespredning av korona er det innført besøksrestriksjoner ved våre helseinstitusjoner. Det er kun helt nødvendige og forhåndsavtalte besøk som vil bli tillatt. Snakk med den enkelte enheten for mer detaljer. 

 Helse og velferd har i dag opprettet en egen post på Indre havn sykehjem for pasienter med ekstra behov for smittevern. 

 Vi har opprettet en egen telefontjeneste for deg som trenger noen å prate med eller er engstelig.

 Barn og unge som fra før har mange bekymringer, kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt når en krise rammer. Koronautbruddet i Norge er en slik krise for mange barn.

Horten kommune har etablert en ny organisering for undersøkelse av pasienter med luftveissymptomer for å begrense smittespredning av korona i tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

 Begrensning av korona-smitte krever en stor nasjonal dugnad og vil følger råd og anbefalinger fra de nasjonale helsemyndighetene.

 Karantene eller hjemmeisolat? Vi har samlet noen opplysninger fra Helsedirektoratet.  Husk at informasjonen fra det offentlige kan endre seg raskt - for oppdatert informasjon, se sidene deres.

Vi følger råd og anbefalinger fra helsemyndighetene - og overvåker korona-situasjonen tett. Våre hovedmål er å sikre best mulig opprettholdelse av vårt tjenestetilbud og sikre innbyggerne våre. Tiltakene er hele tiden under vurdering på bakgrunn av slik situasjonen utvikler seg.   

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284