Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

 Horten kommune har valgt å avlyse kulturarrangementer i våre lokaler ut 2020. Dette for å hindre smittespredning av korona. 

Her finner du en oversikt over antall med påvist smitte av korona, antall testede og andre relevante nøkkeltall som forteller hvordan korona-situasjonen påvirker Hortenssamfunnet. 

Alle de ansatte i Bjørnestien  barnehage som ble satt i karantene på lørdag,  har testet negativt på covid-19. 

En ny person har fått påvist covid-19  søndag 22. november.

Tre personer har påvist smitte med covid-19 lørdag 21. november.  

Fredag kveld fikk en ansatt i Bjørnestien barnehage påvist covid-19. Nærkontakter er kartlagt av smittesporingsteamet i Tønsberg kommune der den smittede bor. 14 ansatte, to studenter og 30 barn ved småbarnsavdelingene, er satt i karantene.  

busskilt

 Horten kommune har vært i dialog med Vestfold og Telemark Fylkeskommune (VTFK) for å opprettholde en trygg og sikker skoleskyss for barn og unge. 

Horten bibliotek får nye åpningstider for en periode på grunn av redusert bemanning etter at deler av de ansatte er satt i karantene. Biblioteket i Horten åpner igjen fredag 20. november klokken  08-16.  

Kommunelegen har i dag fattet vedtak om smittevern på skoleskyssen i Horten kommune. 

En person har i kveld fått påvist covid-19. Nærkontakter blir informert så de kan bli testet og gå i karantene.  Totalt er 66 personer registrert som smittet siden mars. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284