Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

busskilt

 Horten kommune har vært i dialog med Vestfold og Telemark Fylkeskommune (VTFK) for å opprettholde en trygg og sikker skoleskyss for barn og unge. 

Horten bibliotek får nye åpningstider for en periode på grunn av redusert bemanning etter at deler av de ansatte er satt i karantene. Biblioteket i Horten åpner igjen fredag 20. november klokken  08-16.  

Kommunelegen har i dag fattet vedtak om smittevern på skoleskyssen i Horten kommune. 

En person har i kveld fått påvist covid-19. Nærkontakter blir informert så de kan bli testet og gå i karantene.  Totalt er 66 personer registrert som smittet siden mars. 

En ansatt ved biblioteket har fått påvist covid-19 i dag.  Vi er i ferd med å kartlegge nærkontakter som vil bli satt i karantene og testet.  

Vi er glad for å kunne dele at alle de som ble satt i karantene på grunn av smitte ved Indrehavn sykehjem  har testet negativt på covid-19.  Personene skal  uansett være i karantene i 10 dager.  

To nye personer har fått påvist covid-19.  

Den ansatte ved Indrehavn sykehjem som vi har hatt mistanke om at var smittet med covid-19, har testet positivt.  Ingen ytterligere smittetilfeller i dag.  

To nye personer fikk påvist covid-19 sent i går kveld. Smittesporingsteamet har jobbet i formiddag for å kartlegge nærkontakter og smittesituasjonen. Vi har også mistanke om smitte ved Indrehavn sykehjem. 

Vi har mottatt melding om en ny person som har fått påvist covid-19 i dag. Vedkommende er nærkontakt til en i Horten, som tidligere har fått påvist smitte, og er allerede i karantene

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284