Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

Foreldre og foresatte skal ikke betale for barnehage eller SFO mens tilbudet er stengt. De som mottar tilbud fordi foreldre har samfunnskritiske roller må betale for tilbudet fra 14. april. 

Horten kommune kan få bruk for deg. Ordfører Are Karlsen oppfordrer alle sykepleiere, leger og andre med helsefaglig kompetanse om å registrere seg som en tilgjengelig ressurs.

 Horten kommune ønsker i størst mulig grad å bistå vårt næringsliv i disse krisetider. 

Fotball på gresset

 Vi ber alle våre innbyggere respektere at våre utendørs idrettsanlegg er stengt -og at ingen samler seg der til verken lek eller trening. 

Horten kommune har etablert en ny organisering for undersøkelse av pasienter med luftveissymptomer for å begrense smittespredning av korona i tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

 Begrensning av korona-smitte krever en stor nasjonal dugnad og vil følger råd og anbefalinger fra de nasjonale helsemyndighetene.

 Karantene eller hjemmeisolat? Vi har samlet noen opplysninger fra Helsedirektoratet.  Husk at informasjonen fra det offentlige kan endre seg raskt - for oppdatert informasjon, se sidene deres.

 Regjeringen har besluttet at alle skoler og barnehager stenges midlertidig fra og med fredag 13.- 26.mars 2020 for å stoppe spredningen av koronaviruset. Perioden kan bli forlenget.

Begrensning av korona-smitte krever en stor nasjonal dugnad. Vi er nå i en uavklart situasjon og det er usikkerhet rundt hva som er riktige tiltak. Vårt hovedfokus er å trygge innbyggerne og begrense smittespredning, og vi ønsker å gjøre det vi kan på et tidlig tidspunkt.

Helsedirektoratet kom med nye retningslinjer 12. mars som forbyr ulike arrangementer. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284