Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

 Vi har avdekket at en deltaker på arrangement på artilleriverkstedet 24. 10 har fått påvist covid-19.  Personen kan ha blitt smittet på dette arrangementet. Kommuneoverlegen ber derfor alle som har deltatt på dette arrangementet om å teste seg dersom man i etterkant har utviklet symptomer på luftveisinfeksjon.  

Elever og ansatte ved 5. trinn på Lillås skole har nå blitt testet for covid-19 etter at en ansatt ved skolen fikk påvist covid-19.  Takk til alle elever, foreldre, ansatte, helsesykepleiere, legevakten og smittesporingsteamet for rask og effektiv gjennomføring av testing.  

Horten kommune

 

Horten kommune innfører noen lokale tiltak og særlige regionale anbefalinger. Det viktigste grepet er å avlyse våre egne kulturarrangementer frem til og med 31. desember.  

En ansatt ved Lillås skole  fredag ettermiddag fått påvist covid-19. 5.trinn blir satt i karantene fra og med i dag.

Elever og ansatte ved 3. trinn ved Åsgården skole ble torsdag 5. november testet for covid-19. Alle tester av barn og ansatte er ferdig analysert og ingen har fått påvist covid-19. Dette er gledelig og betyr at situasjonen er under kontroll, sier kommuneoverlege Niels Kirkhus.

Følg smittevernrådene fra nasjonale myndigheter som er oppdatert i dag. Vi kommer tilbake til regionale/lokale tiltak når disse er avklart. Dugnaden for å begrense smittespredning er ikke over. Det er sammen vi bekjemper korona

Elevene og ansatte ved 3. trinn på Åsgården skole har nå blitt testet for covid-19, og klasserommet er desinfisert.   

Horten kommune rigger for testing av elever på 3. trinn og ansatte på Åsgården skole i formiddag

En elev ved Åsgården skole har onsdag kveld fått påvist covid-19. Klassetrinnet blir satt i karantene. 

Horten kommune

 Ytterlige fire nye personer er smittet med Covid-19.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284