Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

Horten kommune rigger for testing av elever på 3. trinn og ansatte på Åsgården skole i formiddag

En elev ved Åsgården skole har onsdag kveld fått påvist covid-19. Klassetrinnet blir satt i karantene. 

Horten kommune

 Ytterlige fire nye personer er smittet med Covid-19.

TEsting for virus

Kommuneoverlegen bekrefter et nytt smittetilfelle i Horten. Vi har kontroll på nærkontakter.

En ny person har fått påvist covid-19 sent mandag kveld slik at det totale antall smittede  2. November er tre. Det er imidlertid ikke snakk om et lokalt utbrudd, uttaler kommuneoverlege Niels Kirkhus. Det er derfor ikke aktuelt å iverksette ekstraordinære tiltak for å begrense smittespredning nå.  

To nye personer har fått påvist smitte med covid-19 mandag 2.november. Begge er smittet utenfor kommunen og tilfellene er relatert til hverandre.   

Ett nytt smittetilfelle i Horten er påvist lørdag kveld. Vedkommende er husstandsmedlem til en av de andre som fikk påvist covid-19 denne uka. Personen var derfor allerede i karantene. Avdelingen ved Strandparken barnehage blir ikke stengt da ingen av de ansatte eller barnet har fått påvist covid-19. 

To personer har fått påvist smitte 30. oktober. Begge tilfellene har trolig blitt smittet utenfor kommunen. De to smittetilfellene har ikke sammenheng med hverandre. 

 Nasjonale helsemyndigheter anbefaler at alle barn(0-12 år) skal vurderes av helsepersonell før man avtaler testing av korona. Dersom du mener at barnet ditt bør testes for korona må du ta kontakt med fastlegen først.  

 

7. trinn ved Lysheim skole har vært på Fagerli leirskole sammen med en skole fra Øygarden kommune. To av elevene fra Øygarden ble sendt hjem og satt i karantene som nærkontakter. De hadde før avreise til leirskolen, vært i nærkontakt med personer som i etterkant har fått påvist koronasmitte. De to elevene har ikke hatt symptomer på sykdom, men har blitt testet. Ingen av dem har fått påvist Covid-19 smitte. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284