Siste nytt om Koronaviruset

Ropert Fra gjenåpningen vil vi ikke lenger sende ut daglige oppdateringer, med mindre situasjonen tilsier det. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

Det er mange kilder til informasjon om korona-viruset. Vår egen kommuneoverlege har laget en egen beskrivelse av situasjonen vi står overfor som kan være nyttig for deg.  

Vi er inne i en periode som er veldig krevende for alle. Situasjonen er for de aller fleste er både ny, ukjent og skummel. Samtidig er det en tid for solidaritet og omsorg. De valgene vi alle tar betyr noe for de mest sårbare av oss. 

For å begrense smittespredning av korona er det innført besøksrestriksjoner ved våre helseinstitusjoner. Det er kun helt nødvendige og forhåndsavtalte besøk som vil bli tillatt. Snakk med den enkelte enheten for mer detaljer. 

 Helse og velferd har i dag opprettet en egen post på Indre havn sykehjem for pasienter med ekstra behov for smittevern. 

 Vi har opprettet en egen telefontjeneste for deg som trenger noen å prate med eller er engstelig.

NAV Horten er som andre berørt av den pågående korona-situasjonen. For å best mulig sikre både deg og våre ansatte i en tid der risiko for smitte er høy, ber vi om forståelse for at flertallet av oss nå jobber hjemmefra og ikke er tilgjengelig for fysiske møter.

 Barn og unge som fra før har mange bekymringer, kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt når en krise rammer. Koronautbruddet i Norge er en slik krise for mange barn.

Foreldre og foresatte skal ikke betale for barnehage eller SFO mens tilbudet er stengt. De som mottar tilbud fordi foreldre har samfunnskritiske roller må betale for tilbudet fra 14. april. 

 Horten kommune ønsker i størst mulig grad å bistå vårt næringsliv i disse krisetider. 

Fotball på gresset

 Vi ber alle våre innbyggere respektere at våre utendørs idrettsanlegg er stengt -og at ingen samler seg der til verken lek eller trening. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284