Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

Vi er veldig takknemlig for at så mange har meldt seg som beredskapspersonell for Horten kommune. Behovet for personell er ikke akutt, så nå jobber vi med å klargjøre alle. Vi håper på forståelse for at det kan ta litt tid før personer som har registrert seg vil bli innkalt til jobb.  

 

I disse dager, når det meste av aktivitetstilbudene er stengt, er det viktigere enn noen gang at vi alle gjør det vi kan for å ivareta helsen vår selv -både fysisk og psykisk! Her finner du noen forslag til å holde deg i form. Nyt gjerne også den fine naturen vi har her i Horten og få deg litt frisk luft. 

Nå er det veldig viktig å få ut informasjon til alle som bor i kommunen vår. Ordføreren har derfor skrevet en hilsen, med oppfordringer og link til mer informasjon, som bli oversatt til ulike språk.

Det er mange kilder til informasjon om korona-viruset. Vår egen kommuneoverlege har laget en egen beskrivelse av situasjonen vi står overfor som kan være nyttig for deg.  

Vi er inne i en periode som er veldig krevende for alle. Situasjonen er for de aller fleste er både ny, ukjent og skummel. Samtidig er det en tid for solidaritet og omsorg. De valgene vi alle tar betyr noe for de mest sårbare av oss. 

For å begrense smittespredning av korona er det innført besøksrestriksjoner ved våre helseinstitusjoner. Det er kun helt nødvendige og forhåndsavtalte besøk som vil bli tillatt. Snakk med den enkelte enheten for mer detaljer. 

 Helse og velferd har i dag opprettet en egen post på Indre havn sykehjem for pasienter med ekstra behov for smittevern. 

 Vi har opprettet en egen telefontjeneste for deg som trenger noen å prate med eller er engstelig.

NAV Horten er som andre berørt av den pågående korona-situasjonen. For å best mulig sikre både deg og våre ansatte i en tid der risiko for smitte er høy, ber vi om forståelse for at flertallet av oss nå jobber hjemmefra og ikke er tilgjengelig for fysiske møter.

 Barn og unge som fra før har mange bekymringer, kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt når en krise rammer. Koronautbruddet i Norge er en slik krise for mange barn.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284