7. mai. Fortsatt redusert åpningstid i barnehagene

Klikk for stort bildeÅpningstiden vil fortsatt være redusert i barnehagene av smittevernhensyn. Vi holder åpent 08.00-16.00 frem til 22. mai.

Barnehagen åpnet for alle den 20.april og for barna har det vært godt å komme tilbake i hverdagen og møte gode venner i lek og felles opplevelser.

For å kunne ivareta et godt smittevern, spesielt når det gjelder forsterket renhold og begrensning av antall barn og voksne som er sammen samtidig, har vi bestemt å fortsatt drifte barnehagene med redusert åpningstid. (jfr. Forskriften om smittevern (Covid-19))

Fra mandag 11.mai holder de kommunale barnehagene fortsatt åpent

08.00 - 16.00.

Den reduserte åpningstiden vil foreløpig vare til og med fredag 22.mai, men dersom det kommer nye signaler om håndteringen av Korona-viruset fra regjeringen, vil åpningstiden vurderes på nytt.

Barnehager som har kortere åpningstid, må fortsatt sørge for tilbud til barn av foreldre i kritiske samfunnsfunksjoner og barn med særlige behov. Hvor omfattende tilbudet utover den reduserte åpningstiden skal være, må vurderes i hvert enkelt tilfelle, og ta utgangspunkt i behovet til barna og foreldrene. Foreldre med et slikt behov må søke om dette ved å sende e-post til barnehagesjefen, hanne.bakke@horten.kommune.no .

Smittevernveileder for barnehager gjelder fremdeles og gir blant annet informajon om hvem som kan komme i barnehagen og hvem som fortsatt må være hjemme.

Hver barnehage vil informerer nærmere om interne rutiner vedrørende smitteverntiltak.

Ta  kontakt med de ansatte i din barnehage for å sikre et godt samarbeid.